jeudi 29 mars 2012

Living Granola!

Hey everyone!

It's been a while since Fay and I wrote on our blog, we thought today would be a good idea to get back to it! Since we came back from our trip to Cali, we have been very busy.. new projects, moving and so that's the reason for the delay.

Today I want to share with all of you the recipe of my Living Granola. I put together some things I had in my pantry... spouted buckwheat, mulberries and raw cacao! SOOOO GOOD!

So here are the ingredients:

- 2 cups of raw shredded coconut
- 1 1/2 cup of date puree (dates soaked in water, then puréed in blender)
-  1/2 cup of dried mulberries (or any dried fruits)
- 1/4 cup of raw cacao
- 1 cup of sprouted sunflower seeds (may be humid)
- 1 1/2 of sprouted buckwheat (may also be humid, if you just sprouted them)
- 1/4 raw cacao nibs

Put all ingredients in a bowl, mix well. Spread onto a sheet of your dehydrator. If you do not have a dehydrator, you may eat it as well. But it will not keep for as long. If dehydrating, set it to 95 degrees for a couple of hours. About 5-6 hours. Enjoy with your favorite milk! Of course, you know us, we ate it with our freshly made almond milk! Breakfast for Champions!



On vous aime!


F&A
xoox

1 commentaire:

  1. Coucou les filles!

    C'est encore moi! :)

    Comment allez vous?

    J'ai une petite question, votre déshydrateur c'est qu'elle marque?
    J'en cherche un en ce moment, mais il m'en faudrait un vraiment petit car je n'ai pas beaucoup de place dans ma cuisine et pas cher pour un premier investissement.
    Vous pourriez m'expliquer comment ça marche? C'est électrique?

    J'aimerais faire votre recette de granola, mais je ne veux pas le manger humide, est ce que au four à la même température que vous indiquez cela irait? Un déshydrateur consomme de la même manière qu'un four au niveau de l'électricité? Parce que dis donc 5ou 6h allumé, la consommation à la fin du mois, ça doit faire mal ^^ Est ce qu'à 95degré dans un déshydrateur, les nutriments et vitamines sont toujours là? Car j'ai toujours vu dans les livres d'alimentation vivante qu'au delà de 40degré, c'était plus cru mais cuit. Enfin comme je ne m'y connais pas en déshydrateur, je vous demande. ;D

    Je vous aime trop les filles!!
    Vivement d'autres recettes!!

    Julie
    <3

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